mandag 14. mars 2016

Forbrukslån for studenter

Forbrukslån for studenter
Slik søker du studentlån online Som student får du gjerne allerede penger i stipend og studielån hver måned. Men dette er ikke alltid nok til å klare alle kostnadene.

Mangler du litt ekstra penger til en investering eller til å betale de siste regninger, da kan online forbrukslån være løsningen. Det finnes masse muligheter for å finne et lån til studenter på nett.

Og du kan med fordel gjøre bruk av en av de mange online portaler, som samler de forskjellige nettsider.

Slik søker du studentlån online

På nettsider kan du velge kun å se selskaper, som tilbyr studentlån. Slik får du raskt og enkelt overblikk over dine muligheter. Samtidig får du muligheten til å sammenligne de forskjellige og finne de selskapene, du vil søke hos.

Velg ut et par forskjellige selskaper, som du vil søke hos. Send da en søknad til disse ved å fylle ut skjema på nettsiden. Det er raskt og enkelt, og det er selvfølgelig også helt gratis og uforpliktende. Du får svar innen kort tid. Her kan du da se, hva selskapet kan tilby deg.

Det er ikke nok å se på det eksempelet, som ligger på hjemmesiden. Du må hente inn et tilbud for å se de presise vilkår og renten. Tilbudet er nemlig basert på dine ønsker og din kredittvurdering.

Du kan sammenligne de forskjellige tilbud ved å se på den effektive renten. Denne forteller deg, hvilket studentlån som er det billigste. Den laveste effektive renten gir deg slik den billigste løsningen. Avtalen kan du godkjenne via BankID, og så har du pengene på kontoen allerede neste dag.

Se også: Online forbrukslån på 10000 kr.

Her er dine valgmuligheter

Som student har du begrensede muligheter i forhold til andre grupper. Dine muligheter avhenger blant annet av din alder, siden mange selskaper har en aldersgrense. Jo eldre du er, desto flere muligheter har du.

Det er også viktig, at du ikke har noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker. I tillegg er det en stor fordel, dersom du har en fast inntekt. Du må ofte sende med lønnsslipper og årsoppgave, når du sender inn din søknad. Slik kan selskapet vurdere din kreditt.

Noen selskaper tilbyr kun lån til folk med fast inntekt. Andre krever ikke dette, men det gir igjen begrensede muligheter. Samtidig får du en bedre rente, dersom du har en fast inntekt, siden dette gir deg en bedre kredittvurdering.

Finn en av de mange portaler på nett og se selv, hvilke muligheter du har. Forbrukslån for studenter er en mulighet for langt de fleste, det er bare å finne det riktige selskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar