mandag 4. april 2016

Forbrukslån uten fast inntekt

Forbrukslån uten inntekt
Trenger du et lån, men har du ingen fast inntekt? Det har du heldigvis fortsatt mulighet til. Du må bare være oppmerksom på, at dine muligheter er begrensede. Det finnes ganske få krav, når du søker om forbrukslån.

Men ett av disse er ofte, at du må ha en fast inntekt. Dette gjelder dog ikke for alle. Noen krever bare et årlig beløp, og andre gir deg muligheten for å få forbrukslån uten inntekt.

Gå etter selskaper uten inntektskrav

Du må selvfølgelig gå etter de selskapene, som ikke har noen krav til fast inntekt. Ellers kan du ikke bli godkjent til lånet. Når du sender inn din søknad må du nemlig sende med dokumentasjon for din økonomi. Her er det ofte nok med lønnsslipper og årsoppgave.

I noen tilfeller er det slik mulig å møte kravene om en viss årlig inntekt, uten at du har en fast inntekt. Har du ingen inntekt i det hele tatt, da har du begrenset dine muligheter enda mer. Men det er fortsatt mulig, dersom du finner det riktige selskapet.

 Vær oppmerksom på, at du gjerne får generelt dårligere vilkår. Grunnen til dette er, at forbrukslån uten fast inntekt er en større risiko for selskapet. Derfor får du ofte dårligere vilkår og en høyere rente. Det er fortsatt mulig å få et greit lån. Men husk hele tiden på, at du ikke kan kreve like mye, som hvis du hadde fast inntekt.

Se også: Online forbrukslån på 10.000 kr.

Få overblikk på nettet

Og hvor finner du da disse selskaper? Det enkleste er å bruke noen av de nettsidene, som allerede ligger ute. Her finnes det nemlig en del, som allerede har gjort jobben for deg. De har altså samlet alle de selskapene, som tilbyr forbrukslån uten fast inntekt.

Se hvor du kan søke forbrukslån uten inntekt her.

Her finner du slik en oversikt over alle de relevante selskapene for deg. Det sparer deg mye tid og innsats. Samtidig kan det spare deg mye penger. Du får nemlig bra overblikk og muligheten til raskt og enkelt å sammenligne de forskjellige muligheter.

Slik kan du velge ut den beste løsningen og spare mye penger på lånet ditt. Husk, at du må hente inn et tilbud for å se presis, hva de kan tilby deg. Tilbudet avhenger nemlig av dine ønsker om beløp og nedbetalingstid og av din økonomi. Søk hos flere selskaper og sammenlign de forskjellige tilbud.

Gå etter det lånet, som gir deg den laveste effektive renten. Dette vil alltid være den billigste løsningen for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar