fredag 20. januar 2017

Refinansiering av dyr gjeld

Sitter du igjen med dyr gjeld fra smålån eller kredittkort? Da kan du vurdere, om refinansiering er den riktige løsningen for deg. De fleste kan spare mye penger, få enklere nedbetaling og bedre oversikt over økonomien.

Her ser vi på fordelene med refinansiering av dyr gjeld og tar deg gjennom prosessen trinn for trinn.

Hvordan får du refinansiering av dyr gjeld

Det er faktisk en utrolig enkel prosess, som er veldig lik søknadsprosessen for forbrukslån. For det er faktisk et helt vanlig forbrukslån, du bruker. Eneste forskjell er, at må angi i søknaden, at pengene skal brukes til dette formålet. Det må du vanligvis krysse av i løpet av søknadsprosessen. Derfor begynner du med å finne et par selskaper, du vil søke hos. De fleste selskaper, som tilbyr forbrukslån, tilbyr også refinansiering av dyr forbruksgjeld.

Du bør alltid velge ut 2-3 forskjellige, slik at du har noe å sammenligne med. På selskapenes egne nettsider finner du en skjema, som du kan fylle ut med informasjon om deg selv og det lånet, du ønsker. Det krever få minutter av din tid, og det er alltid helt gratis og uforpliktende.

Hos de fleste kan du forvente å få svar innen et par timer, og her kan du da se presis, hva selskapet kan tilby deg. Nå kan du sammenligne dine tilbud, og det gjør du best ved å se på den effektive renten. Du kan godkjenne og signere avtalen med BankID, og så er avtalen på plass.

Fordeler med refinansiering

Når avtalen er godkjent, da klarer selskapet nedbetalingen av din gamle gjeld. De nedbetaler den mengden, du har angitt i søknadne. Da kan du selv velge, om det skal være all din gamle gjeld eller bare noe av det. Fordelen med dette er, at du ikke selv må bruke tid og energi på å kontakte dine kreditorer. Samtidig får du aldri pengene på konto, og det betyr, at du ikke risikerer å bruke pengene på noe annet.

Det er en enkel, praktisk og rask måte å få nedbetalt din gamle, dyre gjeld på. Det er selvfølgelig viktig å huske på, at du ikke blir kvitt gjelden. Du flytter den derimot over til en ny kreditor. Fordelen her er, at du vanligvis kan få en lavere rente og bedre vilkår på ditt nye forbrukslån i forhold til de gamle smålån.

I tillegg kan du forhandle om å få en lenger nedbetalingstid, slik at du ikke risikerer dårlig gjeld og betalingsanmerkninger. Sist, men ikke minst, får du samlet all din gjeld i ett nytt lån. Det gir deg bedre oversikt over økonomien og gjør det enklere og raskere å klare den månedlige nedbetaling.

Søk i dag og få billigere lån

Undersøk dine muligheter allerede i dag og send inn dine uforpliktende søknader. Da kan du allerede få svar i morgen og bli kvitt din dyre gjeld. Du kan spare mye penger på renten, få lenger nedbetalingstid og bedre oversikt. Det finnes masse selskaper, som kan hjelpe deg, så det er bare om å finne det, som passer best for deg og dine behov. Du kan få refinansiering av dyr gjeld helt opp til 500.000 kr, så det bør også være mulighet for å finne en løsning, som egner seg for deg.

Se mye mer på Refinansiering-gjeld.com.

1 kommentar:

  1. Jeg vil anbefale alle som leter etter forretningslån til Le_Meridian, de hjalp meg med lån på fire millioner dollar for å starte opp quiltingsvirksomheten, og det var raskt. Når jeg fikk et lån fra dem, var det overraskende hvor lett de hadde å jobbe med. De kan finansiere opp til $ 500.000.000.000 (fem hundre millioner dollar) i alle regioner i verden så lenge det kan garanteres 1,9% avkastning på prosjektene. Prosessen var rask og sikker. Det var definitivt en positiv opplevelse. Unngå svindlere her og ta kontakt med Le_Meridian Funding Service On. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. hvis du leter etter forretningslån.

    SvarSlett