søndag 28. februar 2016

Lån online - uten spørsmål til formålet

Det finnes mange fordeler med forbrukslån. Det er raskt og enkelt, og du kan ha pengene på kontoen i løpet av bare én dag. Det finnes også veldig få krav, slik at de fleste kan bli godkjent. Du må bare møte kravene om alder, statsborgerskap og inntekt.

I tillegg er det en utrolig fleksibel lånetype, siden du selv kan sette sammen beløp og nedbetalingstid. Du velger i høy grad selv vilkårene, noe som gjør at det kan passe spesifikt til dine ønsker og behov.

Ditt formål gjør ingen forskjell

En av de store fordelene med forbrukslån er også, at du kan låne til presis det, du vil. Det finnes ingen krav om, at du må bruke pengene til noe spesifikt. Og du trenger heller ikke skrive i søknaden, hva formålet er. Dette gir deg stor frihet.

Du kan for eksempel låne til en reise, bil, elektronikk, nye møbler, uforutsette utgifter og regninger eller noe helt annet. Det finnes ingen grenser for, hva du kan bruke pengene til. Dette er i motsetning til et lån i banken, der du gjerne må ha en detaljert plan for, hva pengene skal brukes til.

Enkelt og praktisk som forbruker

Den store frihet og fleksibilitet ved forbrukslån gjør det enkelt for deg som forbruker. Du må bare selv vite, hvor mye penger du trenger. Dette velger du da på selskapets nettside, samtidig med at du angir din ønskede nedbetalingstid. Når du har sendt inn søknaden, får du svar innen få minutter.

Her kan du se, hva selskapet kan tilby deg. Du kan da godkjenne avtalen på nett, og da er alt ordnet. Pengene kommer inn på kontoen senest dagen etter, at lånet har blitt godkjent. Raskt og enkelt. Vær oppmerksom på, at renten ved forbrukslån er ganske høy. Derfor er det viktig, at du tenker deg om.

Den store frihet og fleksibilitet kan nemlig gjøre, at du blir fristet til å velge større beløp enn du trenger. Men du bør bruke forbrukslånet til å betale noe, du egentlig trenger. Velger du et beløp, som faktisk passer til dine behov, da er du godt på vei.

Husk på, at du helt selv bestemmer formålet. Du kan altså godt låne online til både ny TV og en ny sofa samtidig. Det finnes stort sett ingen regler for dette. Så kom i gang med en gang og finn et selskap, som kan dekke dine behov og gi deg et godt tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar