onsdag 17. februar 2016

Raske lån uten sikkerhet

Raske lån
På nett finner du masse muligheter for å låne penger raskt og enkelt.

Med et forbrukslån kan du få opptil flere hundre tusen kroner – helt uten at du må stille sikkerhet. Vi sett på de ulike styrker og svakheter ved raske lån uten sikkerhet.

Fordeler og ulemper

Her får dere et overblikk over fordelene og ulempene med forbrukslån uten sikkerhet.

Fordeler:
  • Lav risiko: Lån uten sikkerhet betyr, at du ikke stiller dine eiendeler som pant. Derfor risikerer du ikke å miste noe, dersom du får problemer med å nedbetale lånet. 
  • Enkel søknadsprosess: Det er både raskt og enkelt å søke om et forbrukslån. Du klarer alt online i løpet av et par minutter, og du får svar samme dagen. Pengene kan du ha på kontoen allerede dagen etter. 
  • Få krav: De fleste kan bli godkjent til et forbrukslån. Bare du møter kravene om alder og statsborgerskap, og at du ikke har noen betalingsanmerkninger. Les mer om de spesifikke krav på selskapets egen nettside. 
  • Stor fleksibilitet: Du kan bruke pengene presis, som du vil. Og ingen andre enn deg trenger vite noe om formålet. Du kan også i stor grad selv velge beløp og nedbetalingstid. 

 Ulemper:
  • Dyre lån: Den største ulempen er, at raske lån har en ganske høy rente. Her er det viktig, at du undersøker markedet nøye for å finne den laveste renten. Det er også viktig, at du ikke velger et større beløp enn du trenger. Slik unngår du et unødvendig dyrt lån. 
  • Dyrere med dårlig kredittvurdering: Har du en lav kredittverdighet (vurderingen av din økonomi), da får du gjerne en høyere rente. Derfor er det viktig å hente inn et uforpliktende tilbud for å se presis, hva selskapet kan tilby deg.
Du kan enkelt finne de beste raske lån her. Det er viktig at du får overblikk over mulighetene og långivernes renter.

Så fort kan du låne penger

Raske lån er løsningen for deg, som trenger penger nå og her. Og noen vil kanskje vi overrasket over, hvor raskt det faktisk går. Søknadsprosessen klarer du online i løpet av veldig kort tid. Du må bare fylle ut skjema på selskapets egen nettside. Her skriver du inn personlige informasjoner, detaljer om lånet og dokumentasjon om din inntekt mm.

Svaret får du samme dagen, gjerne innen få minutter. Her får du en avtale, som du kan sammenligne med dine andre tilbud. Velger du å godkjenne avtalen, da kan du gjøre dette på nett med BankID. De fleste selskaper fører over pengene samme dagen, som det har blitt godkjent. Slik kan du ha penger på kontoen allerede i morgen, dersom du søker i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar